KARAGÖZÜN SEÇMENLİĞİ
Yazan : Hakan Bintepe
Yöneten : Günay Toprak
Özgün Müzik : Mert Saraçoğlu
Tasvir tasarım - üretim : Hakan Bintepe
Sahne tasarım : Günay Toprak - Hakan Bintepe
Teknik sorumlular : Alp Doğan Selçuk - Barancan Eraslan
Karagöz : Hakan Bintepe
Hacivat : Kazım Umdular - Günay Toprak
Cemal Yağdamlatan : Hüseyin Tatlıdilliler
Karagöz'ün karısı : Evrim Haspolat
Hacivat'ın karısı : Gizem Şahin
Gülcemal Korbakan (Ses) : Barancan Eraslan
Gitar - vokal : Mert Saraçoğlu
Ritm sazlar : Yaşar Tütüncü

26.06.2008

KENTİN OYUNCULARI 2. KEZ ROCK-A'DA!


Kentin Oyuncuları,
TMMOB- Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi'nin de destekçilerininden biri olduğu Rock-Alternatif rock festivalinde ikinci kez sahne alıyor. Hem müziğe doymak, hem de "Karagöz'ün Seçmenliği" oyunumuzu bizimle paylaşmak için haydi Rock-a'ya!!!
Çadırlarınızı da kapıp gelin!

Yer: Dikili
Tarih: 27 Haziran 2008 Cumartesi...
Ayrıntılı bilgi için : http://www.rock-a.org/

Neden Rock-a'dayız?

Rock-Alternatif, yaşadığımız siyah-beyaz filme karşı; alternatifler sunan bir rock festivalidir. Rock-A, kesinlikle ticari bir oluşum değildir. Alternatif bir yaşamı düşleyebilen ve düşlerinin peşinden gidebilen herkesin buluşma noktasıdır. Gönüllüsünden müzisyenine, müzisyeninden seyircisine aldığımız enerji ile bu yaz rengarenk bir şenlik bekliyor İzmir'i. Rock grupları dışında jazz ve blues gruplarını da aramızda olacak.

Neye Karşı, Rock-Alternatif 'i ?

Bu festival Savaşa karşı, barıştan yana; terörist saldırılara, yeryüzündeki her türlü savaşa, her türlü şiddete, ırk ve cinsiyet ayrımcılığına, milliyetçiliğe, açlığa, yoksulluğa, paralı eğitime, paralı sağlığa, adaletsizliğe, militarizme, küresel iklim felaketine, her türlü kültürel ve sosyal yozlaşmaya, insan hakları ihlallerine, işkenceye, nükleer santrallere karşı sesimizi haykırmak, şarkılarımızı söylemek, amfilerimizin sesini sonuna kadar açmak, üzere bir araya gelen Rock-A gönüllüleri tarafından düzenlenmektedir.

Hiç yorum yok: